Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kære læsere  
Her på tærsklen til det nye år, vil vi gerne takke alle jer, som på en eller anden måde har bidraget til sammenhold, fællesskab og udvikling af det gode landsbyliv.
Vi kan se tilbage på et dejligt år med masser af liv i lokalområdet, og 2020 bliver bestemt heller ikke kedeligt, så vi kan kun opfordre alle til at bakke op om de mange aktører, som gør et utrætteligt arbejde for udvikling af det gode liv på landet.
      Godt nytår
 
 
Velkommen til 2020
  • Vi glæder os til åbning af Istidsruten den 16. maj. Det bliver spændende at se hvor mange cykelturister der finder vej til Reerslev-området, hvor ruten går ad Risbjergvej, Kongstedvej, Reerslevvej og Nøragervej. De lokale turistaktører er i samarbejde med LAG i fuld gang med forberedelserne og i løbet af foråret vil kommunen gå igang med opsætning af skilte langs ruten. Læs mere om Istidsruten.

  • Den 16. maj er også datoen for åbning af Reerslev Smedje som et arbejdende museum. Der vil blive arbejdet med igangværende restaurering af bygningen og "festkomiteen" er allerede i fuld gang med at planlægge en festlig åbningsevent.
    Derfor har Foreningen Reerslev Smedje også brug for din støtte, læs mere

  • 2020 bliver forhåbentlig også året hvor fremtiden for den tidligere friskole bliver afklaret, idet Kalundborg Kommune har oplyst at "der er gang i indledende salgsundersøgelser, og den forventes sat til salg inden udgangen af 2019" - og det er jo lige om lidt! Vi følger spændt udviklingen.

  • Vi kan også se frem til en række musik-oplevelser på Lykkebjerg. I år er det 10 år siden Mad&Musik-arrangementerne begyndte, og i jubilæumsåret får de bl.a. besøg af Alberte Winding, Eddie Skoller og Jane&Shane, - og der arbejdes på at få flere aftaler i hus.
  • I Sønderød kan vi også se frem til forskønnelse af området omkring gadekæret, hvor Kalundborg Kommune har bevilget støtte fra "Få-det-fikset"-puljen.

  • I 2020 vil der blive landsdækkende fejring af 100-året for genforeningen i Sønderjylland, og i Reerslev har vi jo en genforeningssten, så måske er der lokale ildsjæle som tager initiativ til Reerslevs bidrag til fejringen.
  • Reerslev Kirke vil sidst på året bidrage med bedre orgelklang til gudstjenester, kirkelige handlinger og musikalske arrangementer, når Finderup Kirkes orgel bliver flyttet til Reerslev Kirke. Det "nye" orgel vil, om alt går vel, stå klar til indvidelse 1. søndag i advent.
Dette var blot et lille udsnit af kendte højdepunkter det kommende år, men vi har sikkert glemt nogle, og nye vil helt sikkert dukke op, så hold øje med reerslev.nu som også i det nye år vil skrive om stort og småt fra lokalområdet. 
 
 — og husk at fiskemanden holder ved Reerslev Smedje hver onsdag kl. 17 - 17.30
 
 
 
Tak til vores fantastiske sponsorer, som gør det muligt, måned efter måned,
at bringe positive historier og gode nyheder fra Reerslev Sogn.
Klik her for at framelde dig vores nyhedsbrev