Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kære læsere
Så fik stormen Malik sat et voldsomt punktum for januar, som ellers har været en stille måned — med corona og uden arrangementer.
Men nu kommer den sidste vintermåned, hvor både naturen og arrangementerne tager fat igen, og mange foreninger indkalder til deres årlige generalforsamling. 
Så nu kan vi begynde at planlægge, hvor vi vil yde en indsats for at gøre en forskel, som både vi selv og andre kan få glæde af.
 
 
 
Nu hvor de sidste restriktioner er fjernet, ville vi egentlig gerne være holdt op med, at bringe den daglige servicemeddelelse om antal smittede i lokalområdet.
Men med det højeste antal tilfælde i 2 år, vælger vi at fortsætte lidt endnu — og så iøvrigt lade det være op til den enkelte, at vælge hvordan de vil håndtere risikoen i det genåbnede samfund.
 
 
 
Den 1. februar kl. 18.45 — JULEBANKO
Nu starter vennerne igen med banko i Forsamlingshuset hver 14. dag. Julen varer som bekendt lige til påske, så nu kan du være med til den julebanko du blev snydt for sidste år.
Dørene åbnes som sædvanlig kl. 17.00 
 

Den 5. februar kl. 9.30-12.00 — Familiespejder
Spejderne mødes ved spejderhytten bag Lykkebjerg.
Denne gang skal de lede efter dyrespor og finde ud af hvor dyrene bor.

Følg også spejdernes på Facebook

 
Den 9. februar kl. 20.00 — Koncert med Rasmus Lyberth og band
Den store stemme fra Grønland, har valgt at stoppe sin musikalske karriere, og er nu på sin sidste tur rundt i landet. Nu har du en enestående chance for at opleve ham med sit fantastiske band hos Lykkebjerg Bondegårdsferie. Læs mere på Facebook
Dørene åbnes kl. 19.00
 
 
Den 18. februar kl. 18.00 — Keld & Hilda
Bromølle Kro inviterer til MENU & KONCERT hvor Keld og Hilda underholder med deres 100 års jubilæumsprogram. Glæd jer til en dejlig menu og en musikalsk tour igennem de sidste 60 år.
Læs mere og bestil billetter
 
 
 
Tak til vores fantastiske sponsorer, som gør det muligt, måned efter måned,
at bringe positive historier og gode nyheder fra Reerslev Sogn.
Klik her for at framelde dig vores nyhedsbrev